Nieuws

10 april: De Second Life Jazz band sluit het concertseizoen van CTJH spetterend af.

Het Centrum Traditionele Jazz Harlingen had op 10 april voor de afronding van het loungeconcertseizoen  in ’t Heerenlogement geen betere keuze kunnen maken dan de Second Life Jazz Band. De goedgevulde zaal raakte vanaf het eerste nummer enthousiast en bleef dat gedurende het hele optreden bewijzen met applaus en bravo’s voor de muziek van deze geïnspireerdeMeer lezen over “10 april: De Second Life Jazz band sluit het concertseizoen van CTJH spetterend af.”

De afgelopen twee jaren

De afgelopen twee jaren hebben hun sporen nagelaten in de muziekwereld. Professionals en amateurs werden veroordeeld tot houtje bijten, soms onderbroken door een staakt-het-vuren waarin het weer even mocht, zij het met de nodige restricties. Maar nu ziet het er de komende tijd een stuk beter uit. Laten we er op vertrouwen dat ons ookMeer lezen over “De afgelopen twee jaren”

The Roaring Twenties Experience

Het CTJH huisorkest treedt voordat de zomervakantie aanbreekt nog twee keer op: Zaterdagmiddag  2 april om 15.00 uurin de binnentuin van zorginstelling Nij Statelân in Menaldum. Zondagmiddag 24 april om 14.30 uur in het cultuurkerkje in Wier.

Concertprogramma

Met een concert van de SECOND LIFE JAZZ BAND sluiten we zondagmiddag 10 april  het voorzomerseizoen af. Na de zomer beginnen we op zondag 11 september met Salon & Dansorkest DECADENTIA. Een 12-man/vrouw ensemble dat de muziek uit deTwenties en Thirties professioneel voor het voetlicht brengt. Een geweldig orkest dat je je laat afvragen waarom je je zelf niet watMeer lezen over “Concertprogramma”

CTJH annuleert de op 13 februari en 13 maart geplande concerten 2022

Nadat we door  het coronaspook al genoodzaakt waren het  in januari geplande  optreden van het CTJH huisorkest en The Alluring Ajettes te annuleren, moeten we ook een streep halen door de concerten in februari en maart. Door een samenloop van omstandigheden is er gebrek aan mankracht in de voorbereiding en begeleiding van de  optredens.  We doen er alles aan omMeer lezen over “CTJH annuleert de op 13 februari en 13 maart geplande concerten 2022”

CTJH sluit jaar af met het Dreamland Orchestra

Wie wil weten hoe traditionele jazz ooit echt heeft geklonken, mag het concert van het Dreamland Orchestra op zondag 12 december in Hotel-Restaurant ’t Heerenlogement in Harlingen niet missen. Het Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH) sluit met dit zeer bijzondere concert de eerste helft van dit concertseizoen af met een kwintet van professionele muzikanten dieMeer lezen over “CTJH sluit jaar af met het Dreamland Orchestra”

Fotoserie concert The Blue Goose Revival Jazzclub

Jazzfotograaf Cor Dekker heeft op zondag 10 oktober jongstleden in het sfeervolle hotel-restauarant ‘t Heerenlogement in Harlingen een prachtige serie foto’s gemaakt van het door het Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH) georganiseerde concert door The Blue Goose Revival Jazzclub. Bij deze een aantal foto’s uit die serie. En vergeet niet in uw agenda te noterenMeer lezen over “Fotoserie concert The Blue Goose Revival Jazzclub”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.