Concerten


Lounge Concerten

Het CTJH organiseert jaarlijks 8 jazzconcerten in de periode september t/m april. Dat bleek in de nu achter ons liggende jaren niet mogelijk, waardoor de al geprogrammeerde concerten enkele keren moesten worden  verschoven.  Maar het coronavirus lijkt onder controle en we hebben intussen ook de nodige afweerstoffen opgebouwd. Laten we erop vertrouwen dat de rust is weergekeerd en we weer veilig bij elkaar kunnen komen en genieten van traditionele jazz in ’t Heerenlogement.

ZONDAG 10 APRIL VANAF 14.30 UUR VERWELKOMEN WIJ
THE SECOND LIFE JAZZ BAND. Deze Gronings/Friese/Drentse formatie is gepokt en gemazeld in het New Orleans repertoire. Met tripjes naar de vroegste jaren van de jazz en soms een uitstapje naar een later decennium.

PROGRAMMA NAJAAR 2022

ZONDAG 11 SEPTEMBER  
Salon & Dansorkest DECADENTIA Met een in stijl en sfeer professionele presentatie herleven de jaren van de Charleston en de Flapper Girls.

ZONDAG  9 OKTOBER
STABLE ROOF JAZZ BAND Ervaren musici brengen een breed repertoire in de muzikale traditie van de jazz in het interbellum. 

ZONDAG 13 NOVEMBER
SWING DU NORD  Het gypsyjazz repertoire van  het legendarische Hot Club de France met Django Reinhardt en Stephane Grapelli  wordt door Swing du Nord professioneel vertolkt.

ZONDAG 11 DECEMBER
THE ALLURING AJETTES  Swingende close harmony van een bevlogen trio dat zich heeft  toegelegd op het repertoire van de in de jaren ’20 en ’30 immens populaire Boswell-Sisters uit New Orleans.


PROGRAMMA 2023

ZONDAG 8 JANUARI
THE DREAMLAND ORCHESTRA  In  de oorspronkelijke notatie worden stukken van Fletcher Henderson, Bix Beiderbecke en andere grootheden op topniveau door de vijf leden van het Dreamland Orchestra vertolkt.

Alle concerten vinden plaats in HR ’t Heerenlogement, Franekereind 23, 8861 AA Harlingen.
Zaal open 14.00 uur, concert van 14:30 tot 17.00 uur
Entree € 12,50 (Vriend van het CTJH € 10,00)