Concerten


Lounge Concerten

Het CTJH organiseert maandelijks jazzconcerten in de periode oktober t/m april. Dat bleek in de nu achter ons liggende jaren niet mogelijk, waardoor de al geprogrammeerde concerten enkele keren moesten worden  verschoven.  Maar het coronavirus lijkt onder controle en we hebben intussen ook de nodige afweerstoffen opgebouwd. Laten we erop vertrouwen dat de rust is weergekeerd en we weer veilig bij elkaar kunnen komen en genieten van traditionele jazz in ’t Heerenlogement.

PROGRAMMA NAJAAR 2022

ZONDAG  9 OKTOBER
Op zondagmiddag 9 oktober trapt THE STABLE ROOF JAZZ BAND het nieuwe seizoen af. De band wordt gevormd door professionele en semi-professionele jazzmusici die met hun ervaring, muzikaliteit en kennis van de traditionele jazz al vele jaren bijdragen aan de blijvende belangstelling voor de jazz uit de periode tussen de beide wereldoorlogen. Het orkest is bekend van hun optredens in binnen- en buitenland.  Een veelbelovend begin van ons concertseizoen!

ZONDAG 13 NOVEMBER
SWING DU NORD  Het gypsyjazz repertoire van  het legendarische Hot Club de France met Django Reinhardt en Stephane Grapelli  wordt door Swing du Nord professioneel vertolkt.

ZONDAG 11 DECEMBER
THE ALLURING AJETTES  Swingende close harmony van een bevlogen trio dat zich heeft  toegelegd op het repertoire van de in de jaren ’20 en ’30 immens populaire Boswell-Sisters uit New Orleans.


PROGRAMMA 2023

ZONDAG 15 JANUARI  
Salon & Dansorkest DECADENTIA Met een in stijl en sfeer professionele presentatie herleven de jaren van de Charleston en de Flapper Girls.

ZONDAG 12 FEBRUARI
BERT BRANDSMA’s SWING, JAZZ 7 BLUES ORCHESTRA
De naam van dit professionele orkest olv de oud-rietblazer van Chris Barber’s Jazz Band zegt genoeg!

ZONDAG 12 MAART
LOLLAPALOOSA
New Orleans Jazz van een van de bekendste bands uit classicjazz mekka Enkhuizen

ZONDAG 18 APRIL
CRAZY TUNES JAZZ BAND
Authentiek Roaring Twenties repertoire olv. orkestleider en trombonist Eric Roelofsen 

Alle concerten vinden plaats in HR ’t Heerenlogement, Franekereind 23, 8861 AA Harlingen.
Zaal open 14.00 uur, concert van 14:30 tot 17.00 uur
Entree € 15,00 (Vriend van het CTJH € 10,00)