CTJH blaast eerste concert 2022 af

Opnieuw heeft het bestuur van het Centrum Traditionele Jazz Harlingen moeten besluiten om vanwege de coronaperikelen een concert te annuleren. Het voor 9 januari geplande dubbelconcert, het eerste concert van 2022, van de The Roaring Twenties Experience + The Alluring Ajettes gaat niet door. Door de verlenging van de nu geldende beperkende maatregelen is het volgens het bestuur niet zinvol om het concert door te laten gaan. Opnieuw zal er gekeken worden of dit concert op een later tijdstip alsnog ingepland kan worden, al is het nu voor de tweede keer dat dit concert moet worden geschrapt. Of het voor 13 februari geplande concert van Stable Roof Jazz Band door kan gaan hangt af van de verdere ontwikkelingen rond de pandemie en daarmee gepaard gaande maatregelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *