Concert Dreamland Orchestra gecanceld

Het bestuur van het  Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH) heeft vanwege de aangescherpte coronamaatregelen moeten besluit om het concert van het Dreamland Orchestra op zondag 12 december te annuleren. Daarmee komt het laatste concert waarmee CTJH dit toch al lastige coronajaar zou afsluiten te vervallen. Uiteraard bekijkt het bestuur of dit ook al eerder uitgestelde concert van dit toporkest mogelijk ergens volgend jaar opnieuw ingepland kan worden. Dit is uiteraard  afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen en van de ruimte die er is in de agenda van het orkest. Behalve het concert heeft CTJH voorlopig ook alle repetities van het huisorkest The Roaring Twenties Experience af moeten blazen.      

One thought on “Concert Dreamland Orchestra gecanceld

  1. Heel spijtig, dat het Dreamlland concert niet door gaat, had me er erg op verheugd.
    Maar begrijpen doe ik het wel. Verstandig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *