Huisorkest CTJH zoekt klarinettisten en trompettisten

The Roaring Twenties Experience, het huisorkest van het Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH), zoekt nieuwe muzikanten. Het orkest wil zich versterken met klarinettisten en trompettisten. Het orkest is een aantal jaren geleden na een serie workshops opgericht en richt zich op het instrumentale en vocale jazzrepertoire uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw.

Het orkest telt rond 20 leden en repeteert wekelijks op de maandagavond coronaproof in de Doopsgezinde kerk in Harlingen. Elk repetitieseizoen loopt van september t/m juni en is opgedeeld in twee delen van elk 13 repetities. Het orkest staat onder leiding van dirigent Arend Huisman. Naast de repetities heeft het orkest de afgelopen jaren geregeld opgetreden op in de provincie. Zodra het coronavirus onder controle is zal ook die draad weer worden opgepakt.

Geïnteresseerde (amateur) muzikanten moeten over redelijke instrumentale vaardigheden beschikken, bekend zijn met het notenschrift en belangstelling hebben voor de traditionele jazz. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Hans Meijer via de mail jjhmeijer@ziggo.nl of via de telefoon 0515 44 42 50 of 06 55 13 16 24

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *