Huisorkest zoekt nieuwe muzikanten

The Roaring Twenties Experience, het huisorkest van het Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH), zoekt nieuwe muzikanten. Het orkest is een aantal jaren geleden na een serie workshops opgericht en richt zich op het instrumentale en vocale jazzrepertoire uit de jaren ’20 en ’30. Het orkest telt rond 20 leden en repeteert wekelijks op de maandagavond in de Doopsgezinde kerk in Harlingen. De repetities starten zoals het nu lijkt weer op maandag 21 september.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Arend Huisman. Naast de repetities treedt het orkest geregeld op in de hele provincie. Geïnteresseerde muzikanten moeten over redelijke instrumentale vaardigheden beschikken, bekend zijn met het notenschrift en belangstelling hebben voor de traditionele jazz. Er wordt als aanvulling op het bestaande instrumentarium vooral gezocht naar klarinettisten, trompettisten, trombonisten en violisten. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Hans Meijer via jjhmeijer@ziggo.nl  Meer informatie over het orkest is terug te vinden op de website van het CTJH: www.ctjh.nl